Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vona: van Magyarországon náciz
  2008-01-21 17:07:24, hétfő
 
  Vona: van Magyarországon nácizmus - Gárda-toborzó Gyöngyösön
2008. január 21. Rólunk írták

A Heves megyei szakasz néhány tagja2008. január 18-án 18 órai kezdettel Gyöngyösön tartott ismerkedési és toborzó estet a Magyar Gárda Heves megyei Imre király zászlóalja. Az érdeklődők teljesen megtöltötték a Kolping Ház nagytermét.

Az est Vona Gábor előadásával kezdődött, aki vázolta a Gárda eddigi eredményeit és ismertette a közeljövő elképzeléseit, céljait. Hallgatói kérdésre válaszolva kijelentette, hogy a Magyar Gárda Egyesületet az ügyészség betilthatja ugyan, de a Gárda körül kialakult mozgalom elsöpörhetetlen. A gárdisták, s a szimpatizánsok ugyanis nem aszerint cselekszenek, mi tetszene a hatalomnak, mert abból már elég volt, hogy "fentről" mondják meg, mi a helyes és mi nem. A Gárda épp azért böki a politika szemét, mert általa az emberek kezdenek felébredni, s kezdenek tenni a saját sorsuk jobbra fordításáért. Mert a gárdisták és a Gárdához kötődők többé nincsenek egyedül a mindennapi küzdelemben.

A rendezvénnyel egyidőben zajlott Budapesten, a VIII. kerületben a Gárda közbiztonságért szervezett békés demonstrációja.

Vona Gábor az esemény kapcsán kitért az újonnan fellángolt médiahisztériára. A kerület SZDSZ-es polgármesterének nyílt levelére, s Demszky Gábor aznapi sajtótájékoztatójára úgy reagált, hogy a Gárdának elege van abból, hogy lépten-nyomon lenácizzák, lefasisztázzák a tagjait, s ha már a nácizás szóba került, Vona közölte, hogy az ő olvasatában nácinak az számít, aki kipécéz egy csoportot, népet, s annak a módszeres kiirtására törekszik. Ilyen értelemben jelenleg is van nácizmus Magyarországon, amely az SZDSZ egészségügyi "reformjában" érhető tetten. - fejezte be az elnök.

A rendezvényen felszólalt Sneider Tamás, a Jobbik egri
szervezetének elnöke, aki a Jobbik céljairól és a párt létének szükségességéről beszélt. Kifejtette, hogy a Magyar Gárda bármennyire is szimpatikus sokaknak, nem párt, nem indul a választásokon. A Jobbik viszont igen, s a jobbikosok mindent elkövetnek, hogy végre legyen valódi nemzeti érdekvédelem 2010-től az Országgyűlésben.

Nagy Gerzson, a Gárda Heves megyei kapitánya a szervezet belső működéséről, szabályrendszeréről beszélt. Kijelentette, a Gárda abban az értelemben valóban félkatonai szervezet, hogy van egyenruhája, s szigorúan hierarchikus a működése.
De ez nem a félelem-, hanem a figyelemkeltést célozza, a rendet jeleníti meg. A Magyar Gárda mozgalom némileg hasonlít a polgári körökre, hiszen mindkettő alulról szerveződik. De a gárdisták között sokkal nagyobb a fegyelem. Ha országos rendezvény van, a Gárda tagjai szinte kötelezőnek fogják fel a részvételt, megjelenést, s szívesen mennek bárhová.

A fórum végén a jelenlévők közül sokan kérték felvételüket a Magyar Gárda soraiba, többen jelentkeztek pártoló tagnak, s szintén sokan vállalták aláírásukkal a Gárda melletti kiállást is.

Az aláírásgyűjtő íveket a Gárda, a tervek szerint tavasszal elküldi a köztársasági elnöknek, demonstrálva, hogy a szervezetről igencsak eltér a politika és a társadalom véleménye.


http://magyargarda.hu/node/358
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szükségességéről, polgármesterének, médiahisztériára, közbiztonságért, országgyűlésben, figyelemkeltést, elsöpörhetetlen, szimpatizánsok, magyarországon, demonstrációja, lefasisztázzák, elképzeléseit, választásokon, aláírásgyűjtő, rendezvénnyel, szervezetének, kijelentette, hierarchikus, aláírásukkal, cselekszenek, érdekvédelem, megtöltötték, felvételüket, köztársasági, szervezetről, demonstrálva, fordításáért, egészségügyi, jelentkeztek, rendezvényen, reformjában, előadásával, magyargarda, betilthatja, eredményeit, szerveződik, érdeklődők teljesen, közeljövő elképzeléseit, ügyészség betilthatja, szimpatizánsok ugyanis, politika szemét, emberek kezdenek, saját sorsuk, mindennapi küzdelemben, rendezvénnyel egyidőben, esemény kapcsán, újonnan fellángolt, kerület SZDSZ-es, nácizás szóba, módszeres kiirtására, rendezvényen felszólalt, párt létének, Gárda-toborzó Gyöngyösön, Magyar Gárda Heves, Kolping Ház, Vona Gábor, Magyar Gárda Egyesületet, Demszky Gábor, Sneider Tamás, Magyar Gárda, Nagy Gerzson, Gárda Heves,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Esti kép  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Alázat  Reggel van  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mai harmónia kártyám  Nem számIt  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png telefon  Png csokor  Idő  Nem tudhatod  Png kislány  Leonardo da Vinci gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A sors  Png cica  Próbálj meg ...  Png ház  Adakozás  Adakozás  Ne kapaszkodj magasabbra,  Paul David Tripp Április 20  Szép estét  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mi lenne ha  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Paul David Tripp Április 21  Tanuld meg ezt a versemet  A kételkedés kezelése  Akarat  Png kutya  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png kislány  Nem tudhatod  A kételkedés kezelése  A másik dolog,  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Még csak most kezdődik a nap  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Nevem  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png fotel  Akarat  Elköszönt  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Németh László tollából  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
érdeklődők teljesen, közeljövő elképzeléseit, ügyészség betilthatja, szimpatizánsok ugyanis, politika szemét, emberek kezdenek, saját sorsuk, mindennapi küzdelemben, rendezvénnyel egyidőben, esemény kapcsán, újonnan fellángolt, kerület SZDSZ-es, nácizás szóba, módszeres kiirtására, rendezvényen felszólalt, párt létének, jobbikosok mindent, szervezet belső, értelemben valóban, figyelemkeltést célozza, rendet jeleníti, polgári körökre, gárdisták között, fórum végén, jelenlévők közül, aláírásgyűjtő íveket, tervek szerint, köztársasági elnöknek, szervezetről igencsak, társadalom véleménye, szükségességéről, polgármesterének, médiahisztériára, közbiztonságért, országgyűlésben, figyelemkeltést, elsöpörhetetlen, szimpatizánsok, magyarországon, demonstrációja, lefasisztázzák, elképzeléseit, választásokon, aláírásgyűjtő, rendezvénnyel, szervezetének, kijelentette, hierarchikus, aláírásukkal, cselekszenek, érdekvédelem, megtöltötték, felvételüket, köztársasági, szervezetről, demonstrálva, fordításáért, egészségügyi, jelentkeztek, rendezvényen, reformjában, előadásával, magyargarda, betilthatja, eredményeit, szerveződik, működéséről, küzdelemben, ismerkedési, szimpatikus, egyesületet, megjelenést, egyenruhája, bármennyire, olvasatában, kötelezőnek, fellángolt, kerületben, részvételt, mindennapi, rendezvény, felébredni, hatalomnak, budapesten, félkatonai, szervezett, jelenlévők, értelemben, ismertette, jobbikosok, elkövetnek, nagytermét, érdeklődők, kiirtására, válaszolva, gyöngyösön, zászlóalja, kifejtette, lenácizzák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.